Bloggnorge.com // idamoor
Start blogg

idamoor

Dagen er ikke det samme uten

Psykiske lidelser, i dag.

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 19. desember , 2014 kl. 19:50

Å slite med psykiske lidelser idag, og i dagens samfunn er vel ikke det letteste, normalt er det – Men lett, nei. Det er tabu å snakke om, det er tabu å være deprimert. Det er fakta faen, samme hvordan man vrir på det.

Er man forelder og sliter med deprisjoner blir man nesten fratatt omsorg og omsorgsrett fordi barna «lider» unødvendig, og ikke får den omsorgen de trenger. Men det er ikke bestandig sånn, noen foreldre lider av depresjoner uten at dette påvirker barna. Så hvorfor i helvete gidder barnevernet å blander seg inn da.. ? Tja, fordi de har lite å finne på, trenger adrenalin, eller fordi de ikke syns forelderen er god nok i dems sine øyne – Eller at det er person angrep ?

Svarene finner man egentlig aldri, siden barnevernet har altfor mange baktanker, og snor seg unna altfor lett – Til tider kriminelle.. Hmm. Jeg lurer på om mange i barnevernet har psykiske lidelser selv jeg.. ? Siden de holder på sånn som de gjør?? Det må de jo ha.. Dagens barnevern fungerer ikke i det hele tatt..  Barnevern+hjelpetilta+foreldre/aleneforeldre= Null fungerende system..

Og dermed puff, så finner man likevel svaret på deperisjoner der.. Hvorfor mange faktisk er/blir deprimerte..

 

Idag kan man bli deprimert av absolutt alt har jeg en følelse av.

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.