Bloggnorge.com // idamoor
Start blogg

idamoor

Dagen er ikke det samme uten

Jul meg her, jul meg der. What´s the point?

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 20. desember , 2014 kl. 19:07

Må innrømme at julestria er den værste delen av året, jeg er allerede lei – Julemas, julegaver, juleshopping, julepynt.. Whatever.. eneste jeg syns er koselig er julefølelse i stallen, stallen er litt hjem for meg, siden jeg er mer der enn jeg er hjemme faktisk – Selv om veien er tre skritt..

4 dager til julaften, 4 dager til familie greier.. Hva er min plan egentlig, hakke fuckings peiling..! Og tar det heller litt på sparket, men må nok og vel si hei til noen familie medlemer, når jeg egentlig kanskje innerst inne ønsker å tusle rundt i pysj, spise pizza og nyte en kald øl i steden.. Neida, så ille er det vel ikke, men..

Jeg elsker barna mine, søstrene mine, er veldig glad i broren min.. Men alle vokser liksom opp så man blir jo uansett passiv, selv om barna mine er små.. Så bor de ikke hos meg, og da spiller liksom ikke jul eller nyttår, eller you name it noen rolle.

Den dagen minsten flytter hjem, vil det bety mer..

er jeg negativ? – Nei, er ærlig, åpen – Jeg går ikke rundt grøten, sier ting direkte og det plager en del folk vet jeg, men det er ikke mitt problem.. Det er dems.. Enkelt og greit..

Hva gjør du nå da, Idamor? – Kommet inn, fått på meg normale klær og drikker en kald, fuckings deilig øl! Og godt er nå det.. Etter en lang dag på jobb, sliten, trøtt ( sovnet vel halvannen time så litt mer oppkvikkt nå ) – Spist altfor lite, men er ikke sulten ( skal ned å spise med de andre som er i huset siden de mekker fisk ) – Men vet jeg må legge meg tidlig siden det er morgen foring igjen i morgen… Og jobbing. AMEN. På en søndag.. SÅnn er det, verden står ikke stille, selv i julen.. Godt er nå det..

Har jeg noe fornuftig å komme med? – Godt mulig.. Har jeg noen tanker å dele? – Ja, det er også mulig… Men om jeg gidder å dele er jeg usikker på.

Ok, skal prøve å dele noen av mine tanker;

Sitter å tenker litt på mennesker, hvordan vi følger strømmen; Hvor mange her inne som blogger er seg selv ? For som jeg leser, handler al STORT SETT om MOTE, SMINKE, GUTTER – Og ingenting fornuftig egentlig, ingenting som faktisk omhandler hva som er VIRKELIGHET!

VIRKELIGHETEN handler faktisk om å kunne være selvstendig, ivareta seg selv og være en EGEN person med egne meninger – Kunne stå på egne bein og si NEI når man ikke ønsker det samme som andre.. Kunne gå ute på byen ute å måtte male trynet helt bort med falskhet, feil inntrykk osv.. FORDI ANDRE GJØR DET.

Ehm, sånn ærlig ? Det beste og første inntrykket et menneske kan gi, er personligheten, hvem du faktisk er, hva du faktisk MENER. Ikke fordi man tror man er så himla deilig med altfor trange bukser fra jean paul, parfyme fra one million, pupper som koster 80 000 kr som ikke er pent å se på, kjenne på en gang, som er falskt.. Huff, ja.. Silikon er fælt.. Hvorfor kan ikke mennesker bare akseptere seg selv? For den man faktisk er ?? Og for det man faktisk greier å føle selv, tenke selv ??

Jo, fordi om at hvis om atte dersom atte man ER seg selv, blir man mobbet, ertet, satt ut til sidelinjen – Sett ned på, tråkket på.. Mhm..! You name it.. Sånn er dagens mennesker.. Alle unge har en drøm om å bli noe stort, men hvor mange blir faktisk det.. ? Blir det de drømmer om ??

Jeg kan banne på at under halvparten av dagens unge oppnår det de drømmer og ønsker om – Mens de som ønsker, idylliserer faktisk blir en junkie på plata med sprøyte med heroin som gir ett skikkelig kikk! Så et godt tips, kom gjerne med hissige kommentarer – Men for å være ærlig, jeg digger å provosere.. :) For kanskje det kommer noen ærlige utsagn fra en del av dere etterhvert.. :)

Ordtak by me; You can never change the past, but you can always change your future..! If you want to, you can.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.