Bloggnorge.com // idamoor
Start blogg

idamoor

Dagen er ikke det samme uten

Dramtisk..

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 22. desember , 2014 kl. 18:50

Joda, julestrida er dramatisk; Folk forandrer totalt personligheter, går bananas og stresser seg opp slik at pumpa hopper som durasell kanin.. Ærlig talt, jeg blir stressa selv, kjenner det nå at å handle gaver i siste lita er totalt down town… Jeg trodde jul skulle være glede, for store og små – Men det blir jo ingen glede av stress, og desperasjon av julehandel som om jorda går under i morgen..

WOW, og ikke bare det – Men folk handler jo det dyreste stort sett, barna skal kun ha dyrt, barn skal kun ha det beste – Jeg kjøper gjerne en valp til ungen min tid.. NEI, det dyreste er ikke ofte det beste, men det å glede et barn med et ønske som har vært ønsket i et år.. Pris betyr ingenting for å glede barna mener jeg, men dagens mote riktige foreldre tenker ikke med hjernecellene de er utdelt anyways.

Neivel, ikke mitt problem og gir så og si faen og gidder vel i lengden ikke å henge meg så voldsomt opp i det. Folk får gjøre hva de vil. Men den dagen de innser at prisen på å glede barna ikke betyr alt skal jeg ta de i hånda og si gratulerer og velkommen til de voksnes verden..

Dessuten, hvert år finnes det mange barn som faktisk ikke får gaver, som heller ikke får oppleve skikkelig familiekos – Kun alkoholisme, vold, og null kjærlighet.. JA, til og med i dette landet, som kalles NORGE. ( Vi er nok ikke så bra som vi skal ha det til om bare folk gidder å åpne øynene sine litt mer, eller ta på brillene de er utdelt fra opptiker´n).

Nuvel, fler og fler lider unde fattigdom i norge nå, pga staten tar fra de fattige og gir til de rike.. Kyss meg langt opp i ****** – Penger man kan bruke på å forbedre helsevesen, barnevern, barn som lider under nød – Å hjelpe foreldre som ikke har råd til å kjøpe helt nye gaver til barna, som heller ender opp med brukte ting som man ikke helt vet standard på.. Og hvordan i all verden fungerer barnevernet siden det fortsatt i dag, 2014 og moderne samfunn – Siden det er fler og fler som lider under nød her i norge, som verken får gaver, mat, kjærlighet – Men i steden kanskje ender med å bli slått i hjel? – Setter dette på spissen fordi det er realiteten, og dagens norske tåler jaggu ikke å høre sannheten – Men det får være.. Jeg tror ikke det er sunt med mitt forskrudde hode til tider, med så mange tanker, filosifier osv.. Men når alle bare snur ryggen til og lukker ørene som bortskjemte rikfolk så får de jaggu tåle å høre det på nett i steden..! Kanskje på tide å bruke litt ekstra kroner på norske under nød enn bare stakkars barna i afrika.. De får nok penger, hjelp fra andre lender også.. Det gjør ikke alle i norge!

Og hva med dagens eldreomsorg ??? Hva skjer med eldre i julen ? – Hvordan blir de ivaretatt på eldresenter/sykehjem… Jeg stiller mange spørsmål nå i julen for jeg vet sånn helt ærlig at julen er ikke alltid bra for alle….

Jeg ønsker å sende mange varme tanker til alle der ute som lider, og som ikke har det så greit på denne tiden…

Beste hilsner fra I.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.