Bloggnorge.com // idamoor
Start blogg

idamoor

Dagen er ikke det samme uten

Et innlegg om det forskrudde livet mitt og mine tanker

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 18. desember , 2014 kl. 18:51

Japp, overskriften sier at jeg har et forskrudd liv og det stemmer i lengden sånn egentlig.

Jeg er 27 år, så og si singel, har to jobber, tre studier, fire / fem dyr- Ja, jeg har alt noen normale mennesker kan drømme om.

Men det som er skrudd med meg, er personligheten min, i følge en del psykologer har jeg fem diagnoser, hvor personlighetsforstyrrelser er en av de ( men hallo, ingen har sagt hvilken type da dette ligger mer bak ), schizo osv osv. Fordelen med den er at da er jeg aldri alene.. Men blir litt som jeg, meg og irene – kaster seg selv ut av dårlig og pinglete oppførsel, slåss med meg selv fordi jeg er dum og teit, og tør ikke stå ut.. Nuvel, iroien i dette er at disse diagnosene er faktisk ganske feilaktige og rimelig på vidda uten å egentlig gjøre grundigere nok undersøkelser og blitt kjent med dette rare forundlige hodet mitt.  Om jeg skal være ærlig der, så mener jeg faktisk at jeg er et helt normalt menneske, med fornuft som et vanlig menneske, gjør mine feil, lærer et kvarter, og gjør en ny feil! Y O L O! Man blir aldri utlært, ikke før man er dæv! Ligger 6 fot under jorda med blomster på eneboligen hvor alle nevner at du skal bli jord, er blitt til jord osv.. Jupp, man lærer alltid noe nytt, og man driter seg stadig ut.. Hvorfor skal man være så jævla perfekte, sitte å tvinne tommeltotter å vente på den ridderen med den store hvite hesten, penger på lik linje som røkke, hus på lik linje som kongen – Ja, hvorfor skal man kaste bort tid på å VENTE?

Der er årsaken til at mange mennesker dømmer meg opp og ned fra dag en, jeg er ærlig og driter i hvordan man skal være, når jeg er meg selv – Jeg hopper rundt naken hjemme og gnir meg under dyna og krøller tærne alene og syns det er digg.. Jeg ler av meg selv fordi jeg syns jeg er rasende teit noen ganger, snakker med dyra, går rundt i arbeidsklær hver dag, leker mandig fordi jeg er mer mandig enn mange menn fra oslos beste kanter som har svenske hårsveisen, bukser fra jean paul, parfymer som tilsier bortkasta 600,- kr på land når du får kjøpt samme type til 300,- på danskeferja..  Ja, jeg gidder ikke bestandig å sminke trynet mitt full av faslkhet når jeg MÅ noe ærender i byen, møter eller you name it, jeg sminker meg fordi jeg vil gjøre forandringer med meg selv ettersom jeg føler for det selv, ikke fordi alle andre skal ha et godt inntrykk..  For å få et godt inntrykk er det viktig med personlighet og mannerer, alt til ulike situasjoner.. Takker gud for god oppdragelse der! Men nå trenger ikke jeg heller makeup for å være vakker, jeg er faktisk naturlig vakker – Og jeg ser jo i dag, at det er ikke mange vakre sminkeløse jenter, pga altfor mye bruk av drit! Og dermed mye kviser, uren hud osv.. Jaja.. ;)

 

Jeg som egen person, herder ungene mine for å bli pinglete små skole barn, som blir trøstet fordi små barn er klåfingra; LA DE LÆRE,  motiver barna heller til å ta lærdom at å stikke fingeren på varm plate er dumt.. Det er au!

Det samme gjør faren til eldste datteren min, han herder – Ja, han er en helt typisk normal pappa.. :) Som elsker sin datter, og dermed får man et barn med mye mer ut av barndommen og i lek;)!!

Og min andre datter har en annen far, for å skrive kort historie der; Jeg har to barn med to ulike menn – WOW, jeg er ikke den som har med en, men med to – Døm meg gjerne opp og ned, men se deg selv i speilet; Du har dine egne feil du også..

Og hvem kan skryte på seg at de har et perfekt jeg er jomfru atidude? INGEN..  I allefall ikke de i jehovas vitne, eller smiths venner..

 

Oi, nå ble det lengre innlegg en tenkt, men det er jo befriende å få ut en del rare tanker som sitter i et skrudd hode.. :)

 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.