Bloggnorge.com // idamoor
Start blogg

idamoor

Dagen er ikke det samme uten

Hakkepeilingpåhvajegskriverom

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 18. desember , 2014 kl. 19:28

Har jaggu fått skrive sperre, pleier aldri å få det. Men en gang må være den første..  Nå er det endelig kveldstid, dyrene er foret, lysene slukket – Alle har reist hjem, og jeg er gått inn – Fått av meg arbeidsklær, fått på meg annet – Åpnet en kald, deilig og nydelig hansa – Jaggu smakte det godt gitt – og lurer på hva jeg skal provosere med?  

Jo, jeg tenker på kjærligheten da – Hva er vi mennesker skapt for – Er noen skapt for å være ensomme, mens andre er skapt for å være par med hele family regla?? –  Altså, jeg i min forskrudde verden burde for ALL DEL være alene føler jeg mange ganger, jeg undrer på hvem i alle verden er det som vil ha en så forskrudd tulling som meg? – Som er så egen, sta, sær, surrete, dårlig planlegger, spontan, men dog – Hengiven, kjærlig, morsom, sexy, faens oldemor.. Ja, du.. Jeg VET hvem som vil ha meg.. Men jeg vil ikke nevne noen navn her – Men jeg er faktisk usikker siden vi har prøvd, feila, prøvd, feila, surra, feila, røra, prøvd i to år nå, mens i en annen situasjon så er jeg egentlig på trynet etter min virkelig store flamme, som får beina mine til å riste, jeg vil bare gjemme meg bak en vegg, fordi jeg er så satans betatt – Jeg digger de krystalblå øynene, smilet, latteren, personligheten. JA, jeg bare helt å holdent er helt på tuppa og kunne spist opp denne personen til frokost, lunsj og kvelds..! YAMI!!

Jeg vet det er så enkelt å si; Sats på den duden da vel! – JA, hadde ting bare vært så enkelt så, men det er nok litt mer komplifuckingssert enn som så! 

Tja, jeg husker sist vi var sammen hvordan vi hadde det da, hvordan vi pratet flere dager før om hvordan vi ønsket å ha det fremover, hvordan vi ønsket å slå oss til ro.  Jaja, for all del, klisje eller faens oldemor.. Det får være, men likevel; Jeg elsker klisje.. Til tider.. Men står jeg i dilemma? NÆH! Livet er for kort til å gå rundt å henge seg opp i sånne ting, jeg lever som en nyforelsket kanin, og dermed så er det sånn.. Selv om min forskrudde hjerne overtar innimellom og roper; RUN FOREST, RUN! yeye, men blir gjør jeg uansett fordi a woman got to do what a woman got to do! Men sånn egentlig, så er min konklusjon at INGEN mennesker er skapt for å leve alene, ( ikke en gang jeg ) om vi skal følge marslows behov pyramide; Vi alle trenger kjærlighet.. Om noen typer mennesker hadde vært skapt for å være alene, bo alene, leve alene uten form for noe menneskelig kontakt så tror jeg jaggu vi hadde hatt jævlig mange huler langt uti skæven, med masse skjegg stubb fyrer og hårete damer fra knærne og opp..  – Enda godt er nå det at vi IKKE er skapt for å være alene…   Det ligger i naturen at menneskene er skapt for å knulle, kose, lage babyer og you name it – Mennesker er avhengig av den godheten rundt, kjærlighet, bekreftelse, stiftelse, ja – men de viktigste behovene vi som mennesker har er de fysiske behovene; Som mat, søvn, luft og ja.. Oh lord, jeg tror jeg skal kutte nedpå den pyramiden et litet hakk – Ellers blir jeg aldri ferdig.. Men, tror jeg stopper her før det blir så langt at sikkert ingen gidder å lese.. :) 

 

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.